Tgrt Haber

Son dakika: Pendik’te 7 katlı otelde yangın çıktı! Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Mart 2023 08:15 - Güncelleme : 24 Mart 2023 10:59
pendik,yangın,itfaiye

Son dakika haberi: İstanbul Pendik’te 7 katlı bir otelde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

İstanbul Pendik’te 7 katlı bir otelde yangın çıktı. Doğu Mahallesi Erol Kaya Caddesi'ndeki 7 katlı otelde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otelde kalanlar tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin yangın kontrol altına alındı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Son dakika: Pendik’te 7 katlı otelde yangın çıktı! Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...