Tgrt Haber

PKK elebaşlarından Sabri Ok'un yeğeni tutuklandı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Temmuz 2023 14:52 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 14:57
pkk,sabri ok,gözaltı

Terör örgütü PKK elebaşlarından Sabri Ok'un yeğeni Adıyaman merkezli gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındı. Ok, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Terör örgütleriyle etkin mücadele devam ediyor. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/KCK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Adıyaman merkezli operasyon gerçekleştirdi.

DİYARBAKIR’DA GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, haklarında Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride arama kaydı olan terör örgütü PKK elebaşlarından Sabri Ok ile Arzu Ok gibi birçok örgüt mensubu ve Kandil bölgesiyle irtibatlı olduğu, örgüt ile şehir yapılanması arasındaki bağı sağladığı değerlendirilen Hüseyin Ok'u Diyarbakır'da gözaltına alıp Adıyaman'a getirdi.

Sabri Ok'un yeğeninin adli işlemleri sürüyor.

SABRİ OK'UN YEĞENİ TUTUKLANDI

Sabri Ok'un yeğeni, Arzu Ok'un da kuzeni olan zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı Hüseyin Ok, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Ekiplerin 27 Ocak'ta düzenlendiği operasyonda yakalanan PKK elebaşlarından Sabri Ok'un kardeşi Mehmet Ok tutuklanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...