Tgrt Haber

PKK'ya büyük darbe! 7 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com.tr
04 May 2024 11:37 - Güncelleme : 04 May 2024 12:13

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik operasyonlar yurt içi ve sınır ötesinde aralıksız devam ediyor. Son olarak Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan teröristlere darbe vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

TERÖR İNLERİ YERLE BİR

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadesine yer verildi.

2 GÜNDE 39 TERÖRİST ETKİSİZ HALDE

Dün de Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 32 terörist öldürülmüştü. Böylece son 2 günde düzenlenen terör operasyonlarında toplam 39 terörist etkisiz hale getirildi.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...