Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya nefes kesen operasyon: Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
01 Ağustos 2023 16:47 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 17:31
pkk,terörist

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 askerimizin şehit olduğu saldırının faillerinden olan ve gri kategoride aranan PKK'lı terörist Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç etkisiz hale getirildi.

Terörle mücadele operasyonlarını kararlılıkla sürdüren güvenlik güçleri, bölücü terör örgütü PKK'ya bir darbe daha vurdu. 4 jandarmamızın şehit edildiği saldırının sorumlularından olan PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, nefes kesen operasyonun görüntülerini paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

GRİ KATEGORİDE YER ALIYORDU

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. 4 jandarmamızın şehit, 2 jandarmamızın yaralandığı eylemlere katılan ve gri kategoride yer alan bir terörist daha etkisiz hale getirildi.

Jandarma komandolarımızın ısrarlı ve kararlı takipleri sonucunda bugün Bitlis Hizan kırsalında teröristlerle yeniden sıcak temas kuruldu. Çıkan çatışmada Bakanlığımız Terörden Arananlar listesinde gri kategoride bulunan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Son dakika! PKK'ya nefes kesen operasyon: Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

4 ŞEHİDİMİZİN FAİLLERİNDEN

Mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildi. 

Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için hainlere nefes aldırmayacağız. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa14 Ağustos 2023 13:49

Yüce Devletimiz gerekeni yapmıştır ve Şehit Jandarmalarımızın intikamı alınmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Sonraki Haber Yükleniyor...