Tgrt Haber

Polise şikayete giden 1,5 yıllık eşinin önünü kesip tüfekle vurdu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Mart 2024 18:41 - Güncelleme : 20 Mart 2024 18:42
Polise şikayete giden 1,5 yıllık eşinin önünü kesip tüfekle vurdu

Samsun'da tartıştığı 1,5 yıllık eşi taksiyle polise şikayete giderken önünü kesen koca tüfekle yaraladı.

Samsun'da İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi İbni Sina Caddesi'nde ikamet eden 1,5 yıllık evli çift arasında çıkan tartışmada kendisini şikayet etmeye giden karısını tüfekle vurdu.

Edinilen bilgiye göre, İlyasköy Mahallesi'nde ikamet eden Bahar V. (20) ile 1.5 yıllık evli olduğu eşi Cengiz Y. (25) arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu evinden dışarı çıkan 1 çocuk annesi Bahar V., taksiye binip eşini şikayet için polis merkezine gitmek için yola çıktı. Kendi araçları ile eşinin peşinden giden Cengiz Y., taksinin önünü aracı ile kesip eşini taksiden indirip polise şikayete gitmesine engel olmaya çalıştı. Cengiz Y. eşinin kendisiyle gelmemesi üzerine sokak ortasında tüfekle ateş açarak yaraladı. Sağ ayağından vurulan Bahar V., ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Cengiz Y. ise olaydan sonra kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polise şikayete giden 1,5 yıllık eşinin önünü kesip tüfekle vurdu - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...