Tgrt Haber

Ramazan Hoca'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı: İzleyenleri duygulandırdı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 11:49 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 15:18
,,cinayet

Dükkanına gelen bir şahıs tarafından bıçakla öldürülen Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin'in Diyarbakır sokaklarında tespih sattığı görüntüler ortaya çıktı.

Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' diye tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. Pişkin, binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verilirken, şüpheli Erkan B., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınarak tutuklandı. 

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ramazan Hoca'nın ölümünden sonra yeni görüntüler ortaya çıktı. Ramazan Pişkin'in Diyarbakır sokaklarında tespih sattığı görüntüler ortaya çıktı. Müşterilerle samimi diyaloğu dikkat çekti. Ramazan Hoca'nın tespih sattığı görüntüler ortaya çıktı: Müşterilerle diyaloğu dikkat çekti - 1. Resim

İFADESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ 

Öte yandan şüpheli Erkan B.’nin ifadesinde, babasının mantolama yalıtım dükkanında çalışarak geçimini sağladığını söyleyerek, “Kullandığım telefon hattımı 8 ay önce kaybettim. Ramazan Pişkin’i tanımıyorum, ben kendisini ‘Saboor Muradı’ isimli Afgan uyruklu kişi zannettim. Muradı isimli şahısla babamın yanında çalıştığı için tanışmıştım. Kendisi beni evine davet ederdi, sigara içtiğimi bildiği için uyuşturucu maddelerden veriyorlardı. 2017- 2021 yılları arasında cinsel istismara da uğradım. Sadece aileme anlattım. Vefat eden Pişkin’i Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak amacıyla yanına gittim. Önce kendisine taş attım, taş isabet etmeyince kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Olayın heyecanıyla üzerimdeki bıçağı çıkardım ve karın bölgesine 2-3 defa sapladım. Daha sonra bağrışma sesleri duymam üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştım.”  diye konuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...