Tgrt Haber

Rusya’nın askeri tankı Türk vatandaşının tırına çarptı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
25 Şubat 2022 12:09 - Güncelleme : 25 Şubat 2022 12:17

Rusya’ya ait tanklar Ukrayna’nın başkentine giriyor. Rusya’nın bir tankı Türk vatandaşının tırına çarptı. İhracat yükünü Ukrayna’ya getirdiği esnada kaza olduğunu belirten tır şoförü açıklama yaptı.

Fotoğraf (İHA)

Rusya-Ukrayna savaşının 2. gününde Rus birliklerin Kiev’e sızdığı bildirildi. Başkent etrafında Ukrayna ve Rusya askerlerinin çatıştığı açıklandı. Şehirde yaşayan vatandaşların sığınaklara koştuğu aktarılırken metro istasyonlarında da yoğunluk oluştuğu öğrenildi. Rusya’ya ait tankların başkentin kapısına dayandığı belirtildi.

Hatay’da yaşayan tır şoförü Yusuf Altinöz, ihracat yükünü Ukrayna’ya getirdiği esnada korku dolu anlar yaşadı. Ukrayna Gümrük Kapısı’nın önünde tır aracında uyuduğu esnada bomba sesleriyle uyanan tır şoförü Altinöz, ardından Rusya’ya ait askeri tankın, önce Ukrayna’nın zırhlı aracına ardından da kendi tır aracına çarpmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

‘TAHLİYE BEKLİYORUZ’

Tır şoförü Altinöz o anları İHA’ya anlatarak, “İhracat yükümüzü teslim etmek için Ukrayna’ya geçiş yaptık. Gümrüğün önünde uyumak için beklediğimiz anda sabaha karşı bomba seslerine uyandık. Rusya’nın tankları Ukrayna’ya giriş yaptığı esnada, arkamızda duran Ukrayna tankına çarpıp yoldan çıkarttı.

O esnada Rusya’nın tankı bizim tır aracına da vurdu. Çok şükür bizde bir şey yok. Buradan tahliye edilmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...