Tgrt Haber

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari olan Seccad Yeşil Bursa'da yakalandı

09 Şubat 2022 13:45
Şafak Mahmyutyazıcıoğlu cinayetinde kullanılan silah kayalıklarda bulundu.

Son dakika haberi: Ortağı olduğu balık restoranında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari olan Seccad Yeşil Bursa'da yakalandı.

Şafak Mahmyutyazıcıoğlu cinayetinde kullanılan silah kayalıklarda bulundu.

Sunucu Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak günü ortağı olduğu balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

FİRARİ ŞÜPHELİ BURSA’DA YAKALANDI

Mahmutyazıcıoğlu cinayeti soruşturmasında firari olan şüpheli Seccad Yeşil, polis ekipleri tarafından Bursa’da yakalandı.

8 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanan Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayet soruşturmasında 8 kişi tutuklanırken 8 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

SİLAH KAYALIKLARDA BULUNDU

Şüphelilerin ifadeleri ve soruşturma kapsamında yürütülen çalışmalarda cinayette kullanılan silahın Bakırköy'deki Yeşilköy sahilinde bulunan kayalıklarda gizlendiği bilgisini alan polis çalışma başlattı. Dedektör yardımıyla kayalıklarda yapılan aramalarda beyaz poşetin içinde bir tabanca bulundu.

İSTANBUL'A GETİRİLDİ

13 gün sonra yakalanan şüpheli Seccad Yeşil, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...