Tgrt Haber

'Sağlık çalışanıyım' dedi, gazetecileri ölümle tehdit etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2023 13:08 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 13:28
Sakarya,,Tehdit

Sakarya’da vakaya müdahale eden sağlık çalışanı, olay yerinde bulunan gazetecileri çekim yapmamaları hususunda engel olmaya çalışıp, ölümle tehdit etti.

Sakarya'da meydana gelen olayda, yurttan kaçan ve bileklerini kesen öğrenciyi görenler hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında genç kız olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

"BEN DE SİZİ ÇEKECEĞİM"

Tam o sırada bölgede bulunan gazeteciler bu olayı haberleştirmek istedi. Görüntü almaya başlayan gazetecileri, sağlık çalışanlarından biri “Ben de sizi çekeceğim” diyerek cep telefonuyla kayda almaya başladı.

ÖLÜMLE TEHDİT EDİP, HAKARETLER SAVURDU

Durumu gören bir kişi ise kendisinin sağlık çalışanı olduğunu belirterek basın mensuplarına saldırdı. Vatandaşların araya girdiği olayda sağlık çalışını olduğunu iddia eden kişi ölümle tehdit etmenin yanı sıra ağza alınmayacak sözler sarf etti.

Yaşanan gerginlik anları ise basın mensuplarının kameralarına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...