Tgrt Haber

Sakarya'da 2 katlı ev alev topuna döndü!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Şubat 2024 02:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 02:13
Sakarya,yangın

Sakarya’da bir evin ikinci katında çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı. Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Ö.Y.'ye ait iki katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Bıçkıdere Mahallesi'nde yaşanan olayda, evin ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı.

Alev topuna dönen ev, gökyüzünü aydınlatırken, durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Sakarya'da 2 katlı ev alev topuna döndü! - 1. Resim

1 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yaklaşık bir saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Yangında ev kullanılamaz hale gelirken, büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...