Tgrt Haber

Sakarya'da bayram öncesi aile katliamı: 3 ölü, 1 yaralı

Editör: Furkan Günler / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Nisan 2024 00:06 - Güncelleme : 10 Nisan 2024 01:52

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bayram öncesi aile içinde çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bayram öncesi aile katliamı yaşandı. Akova Mahallesi’nde meydana gelen olayın mal varlığı sebebiyle başladığı öne sürüldü.

Hantek Konutları’nın ikinci katında bulunan ev içerisinde çıkan kavgada Mevlüt Ç., yanında bulunan silah ile üvey annesi Melek Ç.'yi ve öz babası Vahdettin Ç.’yi öldürdü. Durumu haber alarak olay yerine gelen Selçuk Ç. ise sokak ortasında karşılaştığı ağabeyi Mevlüt Ç. ile kavga etmeye başladı. Kavga esnasında Selçuk Ç., Mevlüt Ç.’yi kesici aletle öldürdü.

Sakarya'da bayram öncesi aile katliamı: 3 ölü, 1 yaralı - 1. Resim

Bu esnada Mevlüt Ç.’nin silahından çıkan kurşun, Selçuk Ç.’yi omzundan yaraladı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahale sonrasında Selçuk Ç., hastaneye kaldırıldı.

Sakarya'da bayram öncesi aile katliamı: 3 ölü, 1 yaralı - 2. Resim

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından aile üyelerinin cansız bedenleri hastane morguna sevk edildi. Durumu haber alarak bölgeye gelen ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi. 

Öte yandan, hayatını kaybedenlerden geriye ise fotoğrafları kaldı. Hususa ilişkin inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...