Tgrt Haber

Saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 10:28 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 10:45
MSB,PKK

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri yurt içi ve yurt dışında terör örgütü PKK'ya karşı operasyonlarını sürdürüyor. Hain terör örgütü Mehmetçiğe karşı saldırı hazırlığı yaparken Türk ordusunun ağına takıldı.

Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan teröristlere karşı operasyon başlatıldı. Milli Savunma Bakanlığı teröristlerin saldırı hazırlığına ilişkin açıklama yaptı.

Saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi - 1. Resim

5 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı şu açıklamayı yaptı:

''Teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...