Tgrt Haber

Samsun'da genç kız yürekleri ağza getirdi: Erkek arkadaşına kızınca 40 metrelik direğe tırmandı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Anadolu Ajansı
28 Eylül 2023 21:05 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 21:18
samsun

Samsun’da genç bir kız, erkek arkadaşının mesajlarına cevap vermemesi nedeniyle çılgına döndü. . Erkek arkadaşıyla tartıştığı için, 40 metre yüksekliğinde 154 bin voltluk yüksek gerilim hattına tırmanan genç kız yürekleri ağza getirdi. Ekipler, 40 metre yükseklikte tehlikeli hareketler yapan genç kızı ikna etmek için yoğun çaba sarfetti.

Samsun’da erkek arkadaşı ile tartışan genç kız, yürekleri ağıza getirdi. Düvecik Mahallesi'nde, attığı mesaja erkek arkadaşı H.A'nın cevap vermemesine sinirlenen A.Y, yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki yüksek gerilim hattı direğine çıktı.

154 bin voltluk elektrik üreten hatta adeta can pazarı yaşanırken vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve YEDAŞ ekipleri sevk edildi.

GENÇ KIZ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Ekipler, genç kız tellere değmeden elektrik akımını kesti. Akabinde ise genç kızı ikna etme süreci başladı. Olay yerine gelen erkek arkadaşı Hakan A. (22) isimli genç ile polis ekipleri genç kızı ikna etmeye çalıştı. Polis aracından yapılan anonslarla genç kız ikna edildi.

Samsun'da genç kız yürekleri ağza getirdi: Erkek arkadaşına kızınca 40 metrelik direğe tırmandı

KENDİ ÇABASI İLE DİREKTEN İNMEYE ÇALIŞTI

Kendi çabası ile direkten inmeye çalışan genç kız ise yürekleri ağza getirdi. Sonrasında Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri genç kızı itfaiye aracı yardımıyla direkten aldı.

Samsun'da genç kız yürekleri ağza getirdi: Erkek arkadaşına kızınca 40 metrelik direğe tırmandı

40 metre yükseklikteki genç kızın ikna edildiğini gören vatandaşlar alkış tutunca bunu gören genç kız da alkış yapmaya başladı. Yere indirilen genç kız erkek arkadaşı ile sarıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...