Tgrt Haber

Sancaktepe'de bir iş yerinde korkutan yangın

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
11 Temmuz 2023 12:16 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 14:06
Sancaktepe,yangın

Son dakika haberi: İstanbul'un Sancaktepe ilçesindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler yaklaşık 40 dakikalık müdahale sonrası kontrol altına alınırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

İstanbul Sancaktepe'de öğle saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. 2 katlı bir apartmanın girişindeki iş yerinde yangın çıktı. Yoğun dumana maruz kalan bina sakinleri ve iş yeri çalışanları binayı boşaltırken, bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yangın, saat 12.00 sıralarında Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi Emek Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı binanın giriş katındaki iş yerinde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iş yerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının büyümesi ile yoğun dumana maruz kalan apartman sakinleri ve iş yeri personeli kendi imkanları ile binayı boşalttı.

ALEVLER KONTROL ALTINDA

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis olay yerinde güvenlik önlem alırken itfaiye ekipleri ise çıkan yangına müdahale etti. Yaklaşık 40 dakika süren müdahaleler sonrası yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken yoğun dumana maruz kalan bina sakinleri büyük panik yaşadı.

Sancaktepe'de bir iş yerinde korkutan yangın

"EN AZ 30 KİŞİ İÇERİDEYDİ'

Olayı anlatan çevre esnafından İsmet Büyük, "Biz dışarıda otururken bir anda yangın çıktı. Hemen itfaiye aradık. Yangın kısa sürede tüm binayı sardı. İçeride en az 30 kişi vardı. Alevler kısa sürede büyüyünce çatıya kadar ulaştı. İtfaiye ekipleri hemen müdahale etti" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...