Tgrt Haber

Seçil Erzan'a iletilen Muslera mesajı: 1 bekliyor... Durduracak kredim kalmadı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
03 Aralık 2023 12:19 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 12:59
fatih terim fonu,seçil erzan

‘Fatih Terim Fonu’ olarak bilinen vurgunda Bankacı Seçil Erzan'a Galatasaraylı isimlerin yolladığı mesajlar ortaya çıktı. Erzan'a, parasını aldığı isimlerden kaleci Muslera'nın mesajlarını ileten takım menajeri Mert Çetin'in, ünlü kaleciyi kastederek, "1 numarayı artık tutamıyorum" yazdığı belirlendi.

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen baş rolünde eski Denizbank Şuebe Müdürü Seçiml Erzan'ın yer aldığı milyonlarca dolarlık vurguna ilşkin soruşturmada her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor.

Söz konusu fona para yatıran Galatasaraylı eski futbolcu Emre Çolak, Galatasaray'ın eski tercümanı Mert Çetin ve eski futbolcu Ayhan Akman'ın Erzan'a 7 Nisan'da gönderdikleri cep telefonu mesajları ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre, söz konusu isimler attıkları mesajlarda paralarının akıbetine yönelik endişeleri açıkça belli oluyor.

EMRE ÇOLAK'IN İSYANI: ŞAKA MI YA?

3 milyon 200 bin dolarla fona Arda Turan ve Emre Belözoğlu'ndan sonra en fazla parayı kaptıran 3'üncü isim Emre Çolak'ın Erzan'a 7 Nisan'da, "Seçil Hanım bekliyorum, 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz ya? Seçil Hanım?" şeklinde birbiri ardına mesajlar attığı belirlendi.

Çolak'ın aynı gün saat 15.22'de ise Whatsapp üzerinden Seçil Erzan'ı aradığı ancak ulaşamadığı belirlendi.

“YİNE KAYIPSIN”

Mağdur sıfatıyla şikayetçi olan isimlerden bir diğeri, eski Galatasaray mesajeri Musa Mert Çetin'in de Erzan'a, "Yine kayıpsın Allah sonumuzu hayır eylesin" ifadelerinin ardından  Galatasaray kalecisi Muslera'yı kastererek "1 bekliyor biliyorsun " şeklinde attığı mesaj da soruşturma dosyasında yer aldı.

Çetin'in mesajın devamında ise "Aman daha azı olursa beni yorma hiç, hayatta gitmem evine zaten, o beni almaz. Herif telefonlarımı açmıyor. Sıkıldım zaten, artık ne oluyorsa olur. Onu durduracak bir kredim kalmadı" şeklinde yazdığı belirlendi.

“NE OLDU SENİN ALLAH KORKUNA”

Habere göre Çetin, parasını Erzan'dan almak isteyen Muslera'ya ait olduğu değerlendirilen mesajları da Erzan'a iletti.

Mesajda Çetin, "İftardan sonra sendeyim parayla dedim. Zaten 'Aksi olursa, görürsün ne olacağını' dedi. Seçil, ben iftarı yapıp direkt sana gelirim. Seço neredesin cebin kapalı? Sen bunu bize nasıl yaparsın ya? Ne oldu senin Allah korkuna" ifadelerine yer verdi.


Yine Çetin'in öğlen 15.03'te Erzan'ı aradığı ancak aramanın cevapsız bırakıldığı belirlendi

AYHAN AKMAN'DAN GÖZDAĞI: ARTIK BU İŞİ SORACAĞIM

Öte yandan Erzan'ın ifade tutanağında, "Kendisine hiçbir borcum yoktur, aksine kendisinden yüklü miktarda alacağım vardı" dediği Ayhan Akman'ın mesajları da dosyada yer aldı.

Akman, 7 Nisan Cuma günü yolladığı mesajda "Ben artık bu işi soracağım, haberin olsun" dediği, Erzan'ın bu mesaja herhangi bir cevap vermediği görüldü.

Akman'ın 3 gün sonra yani Erzan'ın gözaltına alındığı tarih olan 10 Nisan'da bir daha mesaj atarak, "Aramayı düşünüyor musun beni" şeklinde bir mesaj attığı ancak buna da cevap alamadığı saptandı.

ÇOĞU ARAMAYI AÇMAMIŞ

Cep telefonunun ön inceleme raporunda, Erzan'ın özellikle Whatsapp görüşmelerinin çoğunluğunu sildiği, gerçekleşen konuşmalarda ise genellikle para aldığı isimlerden süre istediği ya da onları oyaladığı notu düşüldü. Karşı taraftan gelen mesajlara ve aramalara ise Erzan'ın çoğu zaman cevap vermediği belirtildi.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...