Tgrt Haber

Sekiz ilde eş zamanlı terör operasyonu: 10 gözaltı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Nisan 2023 08:04 - Güncelleme : 30 Nisan 2023 08:32
Sekiz ilde eş zamanlı terör operasyonu: 10 gözaltı
Eskişehir,Operasyon,Terör örgütü

Eskişehir merkezli olarak 8 ilde MLKP terör örgütü mensuplarına karşı başlatılan şafak operasyonunda, 6’sı kadın 10 kişi gözaltına alındı.

Türkiye'nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Eskişehir'de terör örgütü MLKP bağlantılı 17 kişi hakkında verilen gözaltı kararının ardından ekipler operasyonun düğmesine bastı.

ŞAFAK VAKTİ DÜĞMEYE BASILDI

Sabahın erken saatlerinde Eskişehir merkezli olarak, içlerinde İstanbul, Ankara, İzmir, Isparta, Hatay, Kayseri ve Çanakkale'nin bulunduğu toplam 8 ilde eş zamanlı olarak şafak operasyonu operasyon düzenlendi.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Tespit edilen adreslere Polis Özel Harekat unsurları ile gerçekleştirilen baskınlar sonucu, 6'sı kadın 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Terör örgütü MLKP bağlantılı olduğu tespit edilen ve gözaltına alınan şüphelilerin, evlerinde ve örgüte eleman temini için kullanıldığı iddia edilen gençlik merkezlerinde arama yapıldı.

Sekiz ilde eş zamanlı terör operasyonu: 10 gözaltı

Aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, yasaklı yayın, dijital materyal ile örgüte ait yayın organlarının gazete ve dergileri ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...