Tgrt Haber

Son dakika! Sinop'ta feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Haziran 2024 10:10 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 12:53
Son dakika! Sinop'ta feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi... Sinop'ta bir otomobil ile sağlık personelinin olduğu hafif ticari araç çarpıştı. Bakan Koca ölenlerden ikisinin hekim, birinin sağlık personeli, diğerinin ise karşı araçtaki vatandaş olduğu bilgisini paylaştı.

Sinop'ta sürücüleri öğrenilemeyen bir otomobille sağlık personelinin bulunduğu hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araçta yangın çıktı.

Feci kazayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Sinop'ta feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var - 1. Resim

4 ÖLÜ, 2 YARALI

Araçtaki yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Öte yandan Vali Mustafa Özarslan, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferhat Kuran, kaza yerinde incelemede bulundu.

BAKAN KOCA DETAYLARI PAYLAŞTI

Kazaya ilişkin detayları ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı. Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sinop’un Boyabat ilçesinde hekimlerimizi taşıyan hastane hizmet aracıyla başka bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki hekim arkadaşımız ve hizmet aracı şoförümüz, karşıdan gelen araçta bulunan bir vatandaşımız hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri hizmet aracında bulunan bir hekim arkadaşımız, biri ise yoldan karşıya geçen vatandaşımızdır. Yaralı hekim arkadaşımız Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde ameliyata alındı, yoldan karşıya geçen vatandaşımızsa yoğun bakımda takip ediliyor. İki hekim arkadaşımıza ve diğer araçta bulunan vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve acil şifalar diliyorum. Camiamızın başı sağolsun.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...