Tgrt Haber

Sokak ortasında dehşet anları! Kız arkadaşını saçından sürükleyip yere düşürdü, tekme üstüne tekme attı

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2023 14:12 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 14:16
Kadın,Şiddet,Antalya

Antalya'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını acımasızca darp etti. Öfkeden deliye dönen adam, yere düşürdüğü genç kızı dakikalarca hırpaladıktan sonra bir kuaförün de camını patlattı. Camı kırılan kuaförün sahibi ise kadına şiddet uygulayan adamdan şikayetçi oldu.

Kadına yönelik şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Antalya'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını acımasızca darp etti. Talihsiz kadın olaya müdahale eden 2 genç sayesinde ölümden döndü. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay saat 01.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Hasan Subaşı Caddesi üzerinde yaşandı. Sevgili oldukları düşünülen bir çift, kuaför dükkanının önünde şiddetli şekilde tartışmaya başladı. Tartışma esnasında kadının eşyaları yere düştü. Genç kadın yere düşen eşyalarını toplamak ve bölgeden uzaklaşmak amacıyla harekete geçtiğinde ise acımasız erkeğin fiziki müdahalesine maruz kaldı. 

BOĞAZINI SIKTI, YERDE TEKMELEDİ

Erkek arkadaşıyla sözlü tartışma içerisinde bulunan genç kadın, ne olduğunu anlamadan bir anda dayak yemeye başladı. Sinirlerine hakim olamayan adam, kız arkadaşının gitmesini istemediği için önce kadının saçını ve elbisesini çekti, sonra kuaförün camına bir tekme darbesi indirdi. Ardından genç kızı yerdetekmelemeye başladı. Kuaförün camı ise paramparça oldu. 

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Gözü dönen erkek arkadaşı tarafından acımasızca yerde teklemelenen genç kadın, aynı esnada oradan geçmekte olan 2 genç sayesinde ölümün eşiğinden döndü. Genç kızın yerde darp edildiğini gören iki genç olaya müdahale etti. Gençlerin müdahalesinin ardından çift olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

CAMI İNDİRİLEN İŞ YERİ SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Kavganın ardından komşularının haber vermesi üzerine kuaföre gelen iş yeri sahibi Ramazan Duran, “Komşularımın aramasıyla iş yerime geldim. Geldiğimde camının kırık olduğunu gördüm. Kamera kayıtlarımı açarak inceledim. Bir erkek ve kızın kavga ettiğini gördüm, erkek önce arkadaşını darp ediyor sonra ise benim camımı kırıyor. Ardından iş yerimi o şekilde bırakıp gidiyor. Ben bu saate kadar bekledim, kimse gelmedi. 7 bin TL masraf ederek camımı değiştirdim. Benden ne özür dileyen oldu, ne de durumu soran olmadı. Karakola giderek polise şikayette bulundum” şeklinde konuştu. 

Erkek arkadaşı tarafından şiddete maruz kalan genç kızın şikayetçi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...