Tgrt Haber

Son dakika! Ankara'da FETÖ operasyonu: 11 şüpheli için gözaltı kararı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
16 Ocak 2024 08:55 - Güncelleme : 16 Ocak 2024 09:06
Son dakika! Ankara'da FETÖ operasyonu: 11 şüpheli için gözaltı kararı
PKK,Son dakika,Terör örgütü,

Son dakika haber... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün GATA yapılanmasına yönelik soruşturmada Ankara'da 11 şüpheli için gözaltı kararı verdi.

Terör örgütlerine yönelik yurt içinde ve yurt dışında operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Teröristlerle bağlantısı olduğu tespit edilen şahıslar için operasyonun düğmesine basan ekipler, eş zamanlı baskınlar düzenliyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün GATA yapılanmasına yönelik soruşturmada, kritik bir gelişme yaşandı. Ankara'da tespit edilen 11 şüpheli için gözaltı kararı verildi. 

ANKARA MERKEZLİ 10 İLDE PKK OPERASYONU

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeşil Sol Parti'nin olağan kongresinde örgütsel etkinliklere katılarak, terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları tespit edilen 16 şüpheli için de Ankara merkezli 10 ilde gözaltı kararı verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...