Tgrt Haber

Son dakika! Erdoğan liderliğindeki devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2023 11:09 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 11:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Son dakika,Anıtkabir

Son dakika haberi: Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel defterine, "Cumhuriyet'imizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir" yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Aslanlı yoldaki yürüyüşünü tamamladıktan sonra ay yıldızlı çelenk, Atatürk'ün mozalesine bırakıldı ve İstiklal Marşı okundu.

"100. YILIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel defterine şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, milletçe 'en büyük eserim' dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümüne ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Tarihimizin bu önemli dönüm noktasında zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı, gözlerini kırpmadan şehadete koşan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Her bir anı ülkemize ve milletimize hizmetle geçen 21 yıllık iktidarlarımız döneminde emanetinize hakkıyla sahip çıkmaya çalıştık.

"CUMHURİYETİMİZ HİÇ OLMADIĞI KADAR GÜVENDEDİR"

Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle buluşturmuş bir yönetim olarak, ittifak ortaklarımız ve milletimizle birlikte cumhuriyetimizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı ile taçlandırmakta kararlıyız. Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir. Ruhun şad olsun. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun"

"CUMHURİYET'İN 100. YILINDA 100 ESER"

Anıtkabir ziyaretinden sonra Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Eser" isimli yağlıboya resim sergisinin açılışına katılacak, Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul edecek ve resepsiyon verecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...