Tgrt Haber

Son dakika deprem! Ege Denizi peş peşe sarsıldı! İzmir'de panik

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2024 08:11 - Güncelleme : 15 May 2024 11:10
Son dakika deprem! Ege Denizi peş peşe sarsıldı! İzmir'de panik

Son dakika deprem haberi... Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında arka arkaya iki deprem meydana geldi... İşte detaylar...

Ege Denizi'nde aynı bölgede 1 dakika arayla peş peşe iki deprem meydana geldi. Depremlerden ilki İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 4.56'da kayda alındı. 3,7 büyüklüğündeki deprem yerden 9,7 kilometre derinlikte meydana geldi.

Bu sarsıntının ardından saat 7,57'de aynı bölge bu kez 4.5 şiddetinde sallandı. Bu sarsıntının derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü. 

AFAD'DAN YÜREK FERAHLATAN AÇIKLAMA

Diğer yandan İzmir'in yanı sıra çevre illerden de hissedilen depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) açıklama geldi. AFAD'in sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda Ege Denizi, İzmir Karaburun açıklarında (45 km) saat 07.57’de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.

Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...