Tgrt Haber

Son dakika! Emekli maaşı düzenlemesi Meclis'e geliyor! AK Parti'den açıklama

23 Mart 2023 15:08 - Güncelleme : 23 Mart 2023 17:31
Son dakika! Emekli maaşı düzenlemesi Meclis'e geliyor! AK Parti'den açıklama
Emekli maaşı,AK Parti,Zam

Son dakika haberi... AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Akbaşoğlu, "Biz AK Parti olarak konuyla ilgili ön çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki hafta yasalaştırılmasını ümit ediyoruz." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Akbaşoğlu, "Biz AK Parti olarak konuyla ilgili ön çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki hafta yasalaştırılmasını ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyelerini yükseltecek alternatif modeller üzerine çalıştıklarını açıklamıştı.

Müjdeli haber ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelmişti. Dün NTV canlı yayınına katılan Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltildiğini duyurarak "Çalışmamızı yaptık, burada açıklayacağım. Güzel bir müjde vereyim. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 olacak. 5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika haberinin detayları geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...