Tgrt Haber

Son dakika! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
23 May 2024 09:51 - Güncelleme : 23 May 2024 12:02
Son dakika! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı

Son dakika haberi.. Ölümlü kazanın ardından ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. İki isim hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı.

İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur .'nin karıştığı trafik kazasında 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

Kaza sonrası Eylem Tok, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu T.C.'yi önce Mısır'a sonra da ABD'ye kaçırdı. Olayla ilgili devam eden soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Tok ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Son dakika! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı - 1. Resim

ABD VATANDAŞLIĞI DETAYI...

Belgeler 1 ABD Adalet Bakanlığına iletildi. Kazayı yapan 17 yaşındaki sürücünün ABD vatandaşı olması sebebiyle anne ve oğlu için 2 ayrı süreç işleyecek.

Son dakika! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı - 2. Resim

NE OLMUŞTU? 

Eylem Tok ve eski eşi Bülent Cihantimur’un 17 yaşındaki oğlu, annesinin arabasıyla gezintiye çıktı. Yanında arkadaşları da vardı, ancak ehliyeti yoktu. Belgrad Orman yolunda ATV motoru arıza yaptığı için bekleyen Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden oldu.

Kaza sonrası Eylem Tok, ölümlü kazaya karışan oğlunu ilk önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçırdı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...