Tgrt Haber

Gaziantep’te katliam gibi kaza! TIR, minibüsü biçti: Çok sayıda ölü var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 May 2024 13:37 - Güncelleme : 06 May 2024 15:44

Son dakika haberi.. Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir TIR, yolcu minibüsünü biçti. Feci kazada ilk belirlemelere göre; 8 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Bir TIR, yolcu taşıyan minibüsü adeta biçti. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç şarampole yuvarlandı.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kazayı görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre; minibüste bulunan ve çoğunun öğrenci olduğu öğrenilen 8 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır 11 kişi yaralandı.

Son dakika! Gaziantep’te feci kaza: Çok sayıda ölü var - 1. Resim

VALİ ÇEBER'DEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, "Tır karşı şeride geçerek minibüse çarpıyor. Şoförlerimizin ikisi de yaralı. Yaralılarımızdan 2'sinin durumu ağır. Durumları stabil hale gelince muhtemelen Gaziantep'e sevk durumu görünüyor. 4 hastamızın Gaziantep'e sevkleri gerçekleşti.

Süreçle ilgili adli ve idari soruşturmalar da başladı. Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin. Kardeşlerimiz bizi çok üzdü. Rabbim başka acı yaşatmasın inşallah. İlk kanaat tırın çok hızlı ve süratli olduğu yönündedir.

Tır şoförümüzün gözaltı işlemi olacak gibi görünüyor. İlk incelemeler de devam ediyor. Hatay'dan İslahiye'ye gelirken kontrolü kaybediyor, karşı şeride geçiyor. Bunların hepsinin tekerlek izleri de mevcut. Kendi yolunda devam eden köy dolmuşuna çarpıyor" diye konuştu. 

Son dakika! Gaziantep’te feci kaza: Çok sayıda ölü var - 2. Resim

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...