Tgrt Haber

Son dakika... Gaziantep'te katliam gibi kaza! Freni patlayan kamyon araçları biçti: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
06 Ekim 2023 17:14 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 20:50
gaziantep,kaza,kamyon

Son dakika haberi: Gaziantep'te seyir halindeyken freni patlayan kamyon yoldaki araçları ezdi. Feci kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Gaziantep'te seyir halindeki kamyonun yoldaki araçlara çarpması sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Gaziantep-Nurdağı D400 kara yolunda henüz bilinmeyen nedenle bir kamyon, çevresinde seyir halindeki araçlara çarptı.

Son gelen bilgilere göre kazada 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. 

Son dakika... Gaziantep'te katliam gibi kaza! Freni patlayan kamyon araçları biçti: Ölü ve yaralılar var

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Korkunç kazanın ardından Gaziantep Valisi Kemal Çeber'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Çeber şu ifadeleri kullandı:

"Nurdağı İlçemizin Sakçagözü Mahallesi'nde D 400 Karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patlayarak 3 araca çarpması sonucu maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti,17 vatandaşımız yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...