Tgrt Haber

Son dakika! İstanbul dahil 5 ilde 'Narkogüç' operasyonu: 16 kişi gözaltında

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
21 Ekim 2023 08:34 - Güncelleme : 21 Ekim 2023 10:39
Son dakika! İstanbul dahil 5 ilde 'Narkogüç' operasyonu: 16 kişi gözaltında
,narkotik

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Yerlikaya, Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır ve Erzincan’da düzenlenen “Narkogüç” operasyonlarında çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini ve 16 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır ve Erzincan’da “Narkogüç” operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 16 şüpheli şahıs yakalandı.

"GENÇLERİMİZİN ZEHİRLENMESİNE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Uyuşturucu suçunu terörle eş değer görüyoruz. Aziz milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerinin peşlerindeyiz. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1715601858239054035

257 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde yapılan uygulamada 'dur' ihtarına uymayan sürücünün kullandığı minibüs takibe alındı.

Minibüs, Oto Galericiler Sitesi mevkiinde durduruldu. Minibüste 'Brego' isimli narkotik köpeğiyle yapılan aramada, 257 kilo skunk ele geçirildi.

Olayla ilgili A.Ç. ve Ş.A. gözaltına alındı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...