Tgrt Haber
Tgrt Haber

Son dakika! Malatya'da şiddetli deprem: Kandilli ilk verileri paylaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
03 Nisan 2024 10:55 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 11:46
Son dakika! Malatya'da şiddetli deprem: Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haber... Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre; deprem yerin 13 km altında gerçekleşti. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4,5 olarak geçti.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre; deprem yerin 13 km altında gerçekleşti.

AFAD'ın aktardığı verilerde ise depremin büyüklüğü 4,5 olarak kayda geçildi.

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK!

Şiddetli depremin ardından açıklama yapan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, "Doğanşehir ilçesinde saat 10.48’de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

VALİ YERLİKAYA: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Malatya Doğanşehir’de 4.5 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz."

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede; İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Adana, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...