Tgrt Haber

Son Dakika! Mehmetçik sınır ötesinde terörist avında: 7 PKK'lı daha öldürüldü

21 Ocak 2024 13:17 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 13:48
,pkk

Son dakika haberi... Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit edilen 7 PKK/YPG'li terörist öldürüldü.

Türk askeri teröristleri ininde vurmaya devam ediyor. Dağılma noktasna gelen terör örgütü PKK ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sınır ötesindeki operasyon bölgelerinde 7 terörist daha öldürüldüğünü bildirdi.

MSB: EN SON TERÖRİST ÖLÜNCEYE KADAR DEVAM...

Millî Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit ettiği 7 PKK/YPG'li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." denildi.

PKK AĞIR DARBELER ALIYOR

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK'lı teröristin daha hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiğini duyurmuştu. Böylece bölgede bir günde 17 terörist öldürüldü.

Son Dakika! Mehmetçik sınır ötesinde terörist avında: 7 PKK'lı daha öldürüldü

Öte yandan yurt içinde de terörle mücadele devam ediyor. Osmaniye'de, terör örgütü PKK/YPG operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'deki faaliyetlerine katıldığını belirlediği Suriye uyruklu M.A'nın Mersin'de saklandığını belirledi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan zanlı, Osmaniye'ye getirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...