Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 12 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 09:49 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 10:15
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 12 terörist öldürüldü
PKK,Son dakika,Terörist,

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı olan 12 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. Milli Savunma Bakanlığı, eli kanlı terör örgütü PKK'ya bir darbe daha indirildiğini duyurdu.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı olan 12 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"TERÖRİSTLERE HAK ETTİKLERİ KARŞILIĞI VERİYORUZ"

Bakanlığın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Tek amaçları bulundukları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri karşılığı veriyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 12 PKK/YPG’li teröristi başarılı operasyonlarla etkisiz hâle getirdi"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1705111114025959579

BİR DARBE DE MİT'TEN

Bir yandan TSK bir yandan da MİT, PKK'ya darbe indiriyor. Suriye'de saldırı hazırlığındaki teröristlerin öldürülmesinin ardından MİT'ten de güzel bir haber geldi. MİT, eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözde Sincar asayiş sorumlusu Halid Reşo Kasım'ı Irak'ta düzenlediği nokta operasyonla öldürdü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...