Tgrt Haber

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: 15 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
29 Nisan 2024 14:37 - Güncelleme : 29 Nisan 2024 14:51
Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: 15 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi... MİT'in son bir haftadır Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonlarla PKK'ya büyük darbe indirildi. Aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 15 terörist öldürüldü.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. MİT ve TSK, saklanacak delik arayan teröristlerin köşeye sıkıştırıp operasyonun düğmesine basıyor. MİT, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde büyük bir operasyona daha imza attı. 

TERÖRİSTLER EYLEM HAZIRLIĞINDAYDI

Saha ajanları ve bölgedeki kaynaklardan edindiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen MİT, TSK birliklerine ve sınır karakollarına yönelik eylem hazırlığı yapmak üzere organize olan 15 kişilik terörist grubu etkisiz hale getirdi.

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: 15 PKK'lı terörist öldürüldü - 1. Resim

OPERASYONLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre; terör örgütüne karşı her alanda nokta operasyonların devam edileceğin altı çizildi. Sınır ötesinde terör örgütüne nefes aldırılmayacağı vurgulandı.

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: 15 PKK'lı terörist öldürüldü - 2. Resim

IRAK'TAKİ OPERASYONLAR ARTIRILACAK

Terör örgütü yöneticilerini hedef alan ve Irak’ın kuzeyinde PKK’ya göz açtırmayan MİT, önümüzdeki süreçte Irak’ta operasyonların artırılacağı mesajını verdi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...