Tgrt Haber

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 19:15 - Güncelleme : 23 Mart 2024 21:56
Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu 

Son dakika haberi... MSB'den yapılan açıklamaya göre, Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde meydana gelen araç kazası sonrası hastaneye kaldırılan bir askerimiz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde meydana gelen araç kazası sonucu yaralanan Tnk. Söz. Er Abdulkadir AKINCI, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şehit Abdulkadir Akıncı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı ve sabır dilekleri iletildi. 

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu  - 1. Resim

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde: 

Değerli Basın Mensupları,

Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Tnk. Söz. Er Abdulkadir AKINCI, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur.  

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.  

ŞEHİT ATEŞİ ADIYAMAN'A DÜŞTÜ

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın Adıyaman'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu  - 2. Resim

YAŞAR GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

MSB'den yapılan açıklamada Bakan Yaşar Güler, "Kahraman silah arkadaşımız, 23 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." diyerek başsağlığı mesajını yayımladı.  

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...