Tgrt Haber

Son dakika! PKK inlerine gece boyunca böyle bomba yağdı

16 Ocak 2024 11:24 - Güncelleme : 16 Ocak 2024 11:44
,pkk

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyine yönelik hava harekatının görüntülerini paylaştı. Metina, Gara, Hakurk ve Kandil'e gece boyunca bomba yağdı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyi ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine yönelik dün gece gerçekleştirilen hava harekâtlarında imha edilen terör inlerinin vurulma anlarına ilişkin video paylaştı.

Son dakika! PKK inlerine gece boyunca böyle bomba yağdı

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatına ilişkin görüntülerde, terör inlerinin nasıl vurulduğu yer alıyor.

TSK, bu harekâtlarda azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanarak çok sayıda teröristi etkisiz hale getirdi. Bu harekatlar sırasında masum insanların, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alındı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...