Tgrt Haber

Son dakika! Terör inlerine bomba yağdı: Irak'ta 10 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Ocak 2024 09:57 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 10:19
PKK,Terör örgütü,Son dakika

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK'lı terörist hava harekatıyla öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine kar verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Askerlerimize hain saldırı sonrası inlerine saklanan teröristler, tek tek tespit edilip düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. O operasyonlar biri de Irak'ta gerçekleştirildi.

İNLERİNE BOMBA YAĞDI

Türkiye'den havalanan uçaklar, terör inlerine bomba yağdırdı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK'lı teröristin hava harekatıyla öldürüldüğü duyuruldu.

Son dakika! Terör inlerine bomba yağdı: Irak'ta 10 PKK'lı terörist öldürüldü

MSB'nin açıklamasının devamında ise terör örgütlerine karşı sürdürülen operasyonların azin ve kararlıklık devam edeceğinin altı çizildi ve "Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz!" ifadelerine yer verildi.

"OPERASYONLAR BÜYÜK BİR AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEK"

MSB'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, “çelikten pençeleri” ile terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK'lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz!"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...