Tgrt Haber

Süleyman Soylu hakkında yapılan habere tepki gösterdi: Suç duyurusunda bulunacağım

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
07 Haziran 2023 10:06 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 10:16
Süleyman Soylu hakkında yapılan habere tepki gösterdi: Suç duyurusunda bulunacağım
Süleyman Soylu,Halk TV,suç duyurusu

AK Parti milletvekili Süleyman Soylu, bakanlık görevini devam ettirmek için bazı hamlelerde bulunduğu iddia edilen haberlere tepki gösterdi. Soylu haberleri yalanlayarak, "Suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul milletvekili Süleyman Soylu, son zamanlarda HALK TV'nin hakkında yaptığı haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

Halk TV'de Seyhan Avşar imzalı "Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya için dosya hazırlattı mı?" başlıklı haberde Süleyman Soylu'nun Ali Yerlikaya’nın, İçişleri Bakanı olmaması için bir 'FETÖ dosyası' hazırladığı iddia edildi. Bunun üzerine Soylu, sosyal medya hesabından, "Halk TV yayın organının malum muhabiri, bir iftira ve yalan haberin daha altına imza atmıştır. Hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır." diye sert ifadelerle tepki göstererek, haberi yalanladı.

Süleyman Soylu hakkında yapılan habere tepki gösterdi: Suç duyurusunda bulunacağım

Soylu şu ifadeleri kullandı:

Bakanlık dönemimizde aleyhimizde iftira ve yalan içeriklerle yüzlerce kez kurgu haberler gerçekleştiren Halk TV yayın organının malum muhabiri, bugün de benzer şekilde bir iftira ve yalan haberin altına imza atmıştır.

Her programlarında şahsıma ve uyguladığımız politikalara hasımlık yapan bu yayın kuruluşu belli ki iftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam edecektir. 

Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1666318337284997121

'SOYLU'NUN ERDOĞAN'A SON RİCASI' HABERİ

Halk TV muhabiri Avşar geçtiğimiz günlerde de Soylu hakkında, "Soylu’nun Erdoğan’a Son Ricası" başlıklı bir haber yapmıştı. Haberde Soylu'nun İçişleri Bakanlığını kaybettiğini ama İstanbul'u kaybetmemek için kendisine yakın olan Sakarya Valisi Çetin Oktay Yıldırım'ın İstanbul'a atanması için Erdoğan'dan ricada bulunduğunu yazmıştı.

Süleyman Soylu hakkında yapılan habere tepki gösterdi: Suç duyurusunda bulunacağım

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...