Tgrt Haber

Suriye’ye operasyon hazırlıkları hızlandı: Polis Özel Hareket takviyesi

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Haziran 2022 23:07 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 23:17
Suriye’ye operasyon hazırlıkları hızlandı: Polis Özel Hareket takviyesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Suriye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye'nin kuzeyindeki terör gruplarına yönelik operasyon işaretini vermesinin ardından bölgede hareketlilik arttı. Fırat Kalkanı bölgesinde görev yapmak üzere Polis Özel Harekat timleri ile araçları ile birlikte Kilis’e geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da yakında atmaya başlıyoruz" açıklamasının ardından bölgede operasyon hazırlıkları hızlandı.

PÖH TİMLERİ KİLİS'E ULAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tel Rıfat ile Membiç’in teröristlerden temizleneceğini açıklamasından sonra Türkiye’nin çeşitli illerinden yola çıkan polis özel hareket timleri Kilis’e ulaştı.

Gaziantep üzerinden gelen Polis Özel Harekat timlerini taşıyan 9 otobüs, 9 mayına dayanıklı zırhlı araçlarla ve mühimmatlarını taşıyan araçlar ile birlikte Kilis üzerinden Öncüpınar Sınır Konaklama tesisleri ile Özel Hareket Şube Müdürlüğü yerleşkesine geldi.

Suriye’ye operasyon hazırlıkları hızlandı: Polis Özel Hareket takviyesi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...