Tgrt Haber

Survivor Anıl Berk Baki Kimdir? SURVİVOR Anıl Berk Baki Kaç Yaşındadır?

10 Şubat 2018 20:39
Survivor Anıl Berk Baki Kimdir? SURVİVOR Anıl Berk Baki Kaç Yaşındadır?
anıl berk baki,anıl berk baki kimdir,anıl berk baki survivor,survivor gönüllüler anıl berk kimdir,survivor 2018 gönüllüler,gönüllüler anıl berk kimdir

Survivor Anıl Berk Baki Kimdir? Survivor'ın genç yeteneği Anıl Berk Baki yarışmaya nereden katıldı? İzleyiciler Anıl Berk Baki'nin kaç yaşında olduğunu merak ediyorlar.

Survivor Anıl Berk Baki Survivor yarışmasında merak konusu olmuştu. Peki Anıl Berk Baki kimdir? Gönüllüler takımında yarışmacı olarak yer alan Anıl Berk Baki hakkında detaylar...

SURVİVOR ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nü bitirdi. Hobi olarak uğraştığı Yelek sporunu ilerleyen zamanlarda profesyonel olarak yapmaya başlayan Baki, kendisini bu alanda iyice geliştirerek Milli sporculuğa kadar yükseldi., Yelken sporu haricinde CrossFit eğitmenliği de yapan Baki, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler kadrosunda yer alan isimlerden birisi.

Survivor Anıl Berk Baki Kimdir? SURVİVOR Anıl Berk Baki Kaç Yaşındadır?

Milli Yelkenci olan Anıl Berk aynı zamanda bir dayanıklılık sporu olan Crossfit ile de uğraşmaktadır. Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenen Anıl Berk Baki, aslen Trabzon kökenlidir. Son olarak TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2018 yarışmasında yer alan Anıl Berk Baki, Gönüllüler takımında mücadele etmekte ve şampiyonluk iddiasını sürdürmektedir.

Survivor puan durumu tablosunda 49 puanla 12. sırada bulunan Anıl Berk Baki, 5 hafta boyunca birçok oyunda yer almıştır. İlk hafta 0.84 metre koşarken bu performansı ilerleyen haftalarda düşüşe geçmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...