Tgrt Haber

Takip ettikleri genci tek yumrukla bayıltıp gasp ettiler

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Nisan 2024 10:24 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 10:24

İstanbul Fatih Laleli’de tek yumrukla bayılttıkları adamı gasp ettiler. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Fatih Laleli’de meydana gelen olayda, sokak üzerinde yürüyen genç adam, 2 şüpheli tarafından takibe alındı. Tenha yolda genç adamı sıkıştırarak yumruk atan şüpheliler bayılan adamı gasp etti. 

ARKALARINDAN BAKAKALDI 

Çantayı çalan şüpheliler, olay yerinden koşarak uzaklaştı. Çantası gasp edilen genç ise şüphelilerin arkasından bakakaldı. Sokakta bulunan insanlarda yaşanan gasp sonucunda şoke olurken, çantası çalınan genç sokakta bulunan diğer vatandaşların yardımıyla ayağa kalktı.

Sabah saatlerinde yaşanan gasp olayı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, genci takip eden şüphelilerden birinin yumruk attığı ve diğer şüphelinin de sırtından çantayı çıkararak gasp ettikleri görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...