Tgrt Haber

Minik cana acımadı! Kedinin üzerinden geçti ardına bile bakmadı...

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: tgrthaber.com.tr
01 May 2024 16:30 - Güncelleme : 01 May 2024 17:03

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede yaşanan olay yürekleri bir kez daha dağladı. Sitede bir binayı kendine yuva eden kedi vicdansız bir şahıs tarafından ezilerek ölüme terk edildi. Bu olay akıllara geçtiğimiz günlerde Başakşehir'de yaşanan Eros cinayetini getirdi.

Hayvana şiddet olayları dur durak bilmiyor. Her gün binlerce minik canlı öldürülüyor ya da ölüme terk ediliyor. Bu kez yaşanan vicdansızlığın adresi ise Beylikdüzü. Doğduğundan beri bir apartmanın önünde sessiz sedasız yaşamını sürdüren Fiona isimli kedi siteye dışarıdan gelen vicdansız bir şahıs tarafından ezilerek ölüme terk edildi. Bu olay geçtiğimiz günlerde vahşice katledilen Eros isimli kediyi akıllara getirdi. 

Taksici minik cana acımadı! Kedinin üzerinden geçti ardına bile bakmadı... - 1. Resim

ÖLMEDİ SAVAŞIYOR

Sokak kedisi olmasına rağmen yaşadığı apartmanın önünde büyük bir sevgiyle büyütülen Fiona'nın kanlar içerisindeki halini gören apartman sakini M.Ç. veterinere götürdü.

Taksici minik cana acımadı! Kedinin üzerinden geçti ardına bile bakmadı... - 2. Resim

Gözyaşları içerisinde götürdüğü Fiona'ın gözlerinin bile dışarı çıktığını söyleyen M.Ç. yaşamasının çok zor olduğunu ve bunu yapanın cezalandırılması gerektiğini ancak polisleri aramasına rağmen polislerin olay yerine intikal etmediğini iddia etti. M.Ç bu işin peşini bırakmayacağını da dile getirdi.

Taksici minik cana acımadı! Kedinin üzerinden geçti ardına bile bakmadı... - 3. Resim
Bebekleriyle beraber büyüdü...

Yaşadığı sitede sessiz sakin hayatını sürdüren Fiona'da aslında Eros'la aynı kaderi paylaşıyor. Biri vahşice katledildi diğeri kaza da olsa ölüme terk edildi.

Taksici minik cana acımadı! Kedinin üzerinden geçti ardına bile bakmadı... - 4. Resim

Taksici minik cana acımadı! Kedinin üzerinden geçti ardına bile bakmadı... - 5. Resim

BİR DİĞER ACI DA EROS

Öte yandan, Geçtiğimiz günlerde İstanbul Başakşehir'de yine bir sitede hayatını sessiz sakin sürdüren Eros isimli kedi cani İbrahim Keloğlan tarafından kafasına tekme atılarak vahşice öldürülmüştü. Tüm Türkiye'yi hüzne boğan bu vahşet büyük ses getirse de katil İbrahim Keloğlan serbest bırakılmıştı. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...