Tgrt Haber

Terörist Salih Müslim operasyon sonrası adeta tutuştu: Dünya ses versin

20 Kasım 2022 15:15 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 15:20
Terörist Salih Müslim operasyon sonrası adeta tutuştu: Dünya ses versin
salih müslim,pyd,operasyon,suriye

Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin sözde siyasi lideri Salih Müslim, TSK'nın gece yarısı başlattığı 'Pençe Kılıç Hava Harekatı' ile ilgili açıklama yaptı. Panik ifadeleri sözlerine yansıyan terörist  Müslim çaresiz bir şekilde dünyaya seslendi. 

Terör örgütü PKK/YPG/PYD’ye yönelik kahraman Mehmetçik, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütüne yönelik ‘Pençe Kılıç’ harekatı gerçekleştirdi. Operasyonda birçok terör hedefi yerle bir edilirken çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Terör örgütüne yönelik yapılan operasyon karşısında  HDP ‘ operasyonları durdurun’ mesajı paylaştı.

SALİH MÜSLİM’DEN YARDIM ÇIĞLIĞI

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mukavemet gösteremeyen PKK'lı teröristler güneye doğru kaçarken, terör yandaşları geceden bu yana çeşitli lisanlarda açıklama yaparak uluslararası kamuoyundan destek istiyor. Bunlara, Suriye PKK'sı YPG'nin illegal siyasi uzantısı Demokratik Birlik Partisi'nin (PYD) sözde eşbaşkanı Salih Müslim de katıldı.

PYD elebaşısı Salih Müslim, yaptığı açıklamada Ayn-el Arab'tan (Kobani) Kandil'e kadar geniş bir sahada hedef alındıklarını söyledi. Terör elebaşı Müslim, "Bütün dünya Türk devletinin vahşice saldırmasını görmeli ve ses çıkarmalıdır." dedi.

AVRUPA İÇİN DE TEHLİKELİYMİŞ

Türkiye'nin gücü üzerinden Batı'yı korkutmayı hedefleyen Müslim, Türkiye'nin "böyle bırakılırsa herkes için tehlikeli" olduğunu öne sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...