Tgrt Haber

Taksim bombacısıyla ilgili yeni detay: Teröristin evinden çıkan 4 sır telefon

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
16 Kasım 2022 20:53 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 21:21
Taksim bombacısıyla ilgili yeni detay: Teröristin evinden çıkan 4 sır telefon
Terörist,İstiklal Caddesi,Bomba,Patlama,PKK

İstiklal Caddesi'nde hain bir terör saldırısı gerçekleştiren kadın terörist Ahlam Albashir’in yakalandığı evde dört cep telefonu ele geçirildi. Kadın teröriste talimatların geldiği değerlendirilen dört telefon ekiplerce detaylı incelemeye alındı.

İstiklal Caddesi’nde eli kanlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı Türkiye’yi gözyaşına boğdu. 6 kişinin hayatını kaybettiği 2'si ağır 81 kişinin de yaralandığı hain saldırıda, banka bombalı paketi bıraktıktan bölgeden kaçan Suriye uyruklu Ahlam Albashır, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu gece saatlerinde saklandığı evde kıskıvrak yakalanmıştı.

Sabah gazetesinin haberine göre, PKK'lı kadın teröristin yakalandığı evde 4 tane cep telefonu ele geçirildiği öğrenildi. 

'DETAYLI BİR ŞEKİLDE İNCELENİYOR'

Kadın terörist Ahlam Albashir'in olay gününde ve öncesinde kullandığı ve bölücü ve bebek katili terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği hain terör saldırısının talimatının verildiği değerlendirilen bir cep telefonunun da aralarında olduğu dört cep telefonu detaylı bir şekilde inceleniyor.

YABANCI HAT TAKILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Küçükçekmece İlçesi'ne bağlı olan Kanarya Mahallesi'ndeki Hücre Evi'nde ele geçirilen cep telefonlarından bazılarında yapılan ilk incelemelere göre yabancı hatların takılı olduğu tespit edildi.

BİNLERCE TL ELE GEÇİRİLMİŞTİ

Öte yandan evde üç bin 380 Amerikan Doları, beş bin 800 Euro, 10 bin lira nakit para, yedi adet Cumhuriyet Altını, muhtelif ziynet eşyaları, bir adet kuru sıkı tabanca ve mermiler bulunduğu ortaya çıkmıştı.

.

Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...