Tgrt Haber

TikTok'ta 8 yaşındaki kızına müstehcen kelimeler kullanan anne yakalandı

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
17 May 2024 01:12 - Güncelleme : 17 May 2024 01:18

Kayseri'de TikTok üzerinden yayın yaparak 8 yaşındaki kızı aklında duyanları dehşete düşüren müstehcen kelimeler kullanan anne polisler tarafından gözaltına alındı.

Kayseri'de bir annenin sosyal medya üzerinden 8 yaşındaki kızı hakkında şiddet ve müstehcen içerikli kelimeler kullandığı videolar yayınlayan kadın yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre polis ekipleri, 8 yaşındaki kızına karşı şiddet içerikli, müstehcen konuşmalar yaptığı videoyu sosyal medyadan yayımladığı iddia edilen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, S.G'yi (35) gözaltına aldı.

Yapılan incelemede S.G'nin eşinden 2018 yılında boşandığı, kızının velayetinin babasında olduğu ve babasıyla birlikte yaşadığı tespit edildi.

Şüpheli hakkında "Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali" suçundan adli işlem başlatıldı.

TikTok'ta 8 yaşındaki kızına müstehcen kelimeler kullanan anne yakalandı - 1. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...