Tgrt Haber

Trafikte tartıştığı 3 kişiyi falçatayla yaraladı: ‘Doğrarım’ diye tehdit etti

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Haziran 2022 14:00 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 14:07
sakarya,falçata

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yol verme tartışmasında falçatayla 3 kişiyi yaralayan maganda, "Doğrarım" diyerek tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Taraflar birbirinden şikayetçi olmazken, saldırgan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sakarya’da yol verme tartışmasından 3 kişiyi falçatayla yaralayan magandanın ‘doğrarım’ tehdidi cep telefonu kamerasına yansıdı.

CAMDAN FALÇATA SALLADI

Adapazarı ilçesi Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu mevkiinde, Adapazarı istikametinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı 41 VM 373 plakalı kamyonetin sürücüsü E.G.'nin önünü keserek durdurdu.

Araçtan inenlerin üzerine gelmesine sinirlenen E.G., falçatayı kamyonetin camından sallayarak İ.M., F.A. ve G.A.’yı yaraladı. Olay sonrası yaşanan anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BEN DE SENİ BIÇAKLARIM

Görüntülerde E.G.'nin, "Sol şeritte önümü kestiniz. Doğrarım. Arabamı parçaladınız. Arabamı parçalarsan ben de seni bıçaklarım" dediği duyuldu.

TARAFLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kamyonet sürücüsü E.G., polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaralanan 3 kişi ise hastanedeki tedavilerinin ardından emniyete getirildi. 
Taraflar birbirinden şikayetçi olmazken, E.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...