Tgrt Haber

Trump'ın Türkiye gafı gündeme oturdu! Başka liderle Erdoğan'ı karıştırdı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2023 10:37 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 10:58
Trump,Erdoğan,gaf

ABD'deki seçimler için yeniden yarışa hazırlanan eski başkan Donald Trump, mitinglerde sık sık yaptığı Biden taklitlerine bu kez Türkiye gafı ekledi. "Türkiye'nin lideri" olarak Macaristan Başbakanı Orban'ı tanıtan Trump, aynı zamanda sınırı olmamasına rağmen Rusya ile cephesi olduğunu söylemesi gündeme oturdu.

ABD'de 2024 yılında yapılacak seçimlere süratle hazırlanan eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, mitinglerdeki konuşmaları gündem olmaya devam ediyor. Son zamanlarda Biden taklitleriyle gündeme gelen Trump, bu kez bambaşka bir pot kırdı. Trump dün yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başka bir dünya liderini karıştırdı.

"DÜNYANIN EN GÜÇLÜ LİDERLERİNDEN BİRİ"

"Viktor Orbán diye biri var, bilmem duydunuz mu" diyerek başladığı cümleye Trump, "Muhtemelen dünyanın en güçlü liderlerinden biri. Türkiye'nin lideri" sözleriyle devam etti.

Erdoğan ile Viktor Orbán

Trump'ın sözleri şaşkınlık içerisinde dinlenirken o anlar kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

'RUSYA' GAFI DA ŞAŞIRTTI

Ayrıca, Türkiye'nin de Macaristan'ın da Rusya ile sınırı bulunmamasına rağmen Trump'ın Orbán'ın Rusya ile "cephesi" olduğunu söylemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...