Tgrt Haber

Akıllara durgunluk veren olay! Midesinden 15 paket uyuşturucu çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Haziran 2022 13:31 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 13:35
Akıllara durgunluk veren olay! Midesinden 15 paket uyuşturucu çıktı
Sivas,Uyuşturucu

Sivas’ta ekiplerin kontrol noktasında durduğu yolcu otobüsündeki İranlı yolcunun midesinde 15 paket uyuşturucu çıktı. İranlı yolcunun üstünde yapılan aramada midesindeki paketlerle birlikte 1 kilo 395 gram esrar ele geçirildi.

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde jandarma ekiplerinin özel eğitimli köpekler ile yol kontrol noktasında arama faaliyeti gerçekleştirdi. Bir yolcu otobüsünden yapılan incelemede, İran uyruklu A.E isim yolcunun üzerinden 140 paket esrar ve 6 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

ESRAR PAKETLERİ YUTMUŞ

Durumundan şüphelenerek hastaneye götürülen şahıssa röntgen filmi çekildi. Çekilen filmin sonuçlarının gelmesinin ardından şüphelinin midesinde 15 paket daha reçine esrara rastlandı.

GÖZALTINA ALINDI

İranlı yolcunun üstünde toplamda ağırlığı 1 kilo 395gram olan 155 paket reçine esrar ve 6 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...