Tgrt Haber

Uzaklaştırma kararı bulunan koca dehşet saçtı: Önce eşini, sonra iki polisi vurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ağustos 2023 23:14 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 23:33
Uzaklaştırma kararı bulunan koca dehşet saçtı: Önce eşini, sonra iki polisi vurdu
Kastamonu

Kastamonu’da uzaklaştırma kararı olan koca dehşet saçtı. Av tüfeğiyle eşini yaraladıktan sonra kaçan adam, kendisini takip eden iki polis memurunu da yaraladı.

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde yaşanan olayda, uzaklaştırma kararı olan H.S., cadde üzerinde eşi A.S. ile karşılaştı. Çıkan tartışmanın ardından H.S., av tüfeği ile A.S.’yi vurdu. Olayın ardından kaçan H.S.’nin yakalanması için ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Kısa sürede H.S.'nin izine ulaşan polis ekipleri operasyonun düğmesine bastı. H.S ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Kurşunların isabet ettiği iki polis memuru yaralandı. Hayati tehlikeleri bulunmayan A.S. ile iki polis memuru, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan olayda yaralı olarak yakalanan H.S. ise suç aleti ile birlikte gözaltın alındı. Şahıs polis kontrolünde Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...