Tgrt Haber

Yola çıkacak sürücüler dikkat! İstanbul istikameti 14 saat trafiğe kapatıldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Kasım 2023 09:29 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 09:35
Yola çıkacak sürücüler dikkat! İstanbul istikameti 14 saat trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı,trafik,,İstanbul,Anadolu Otoyolu

Türkiye'nin en önemli geçiş noktalarından olan Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi İstanbul yönü, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 14 saat trafiğe kapatıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan yol çalışması başladı. Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikameti 14 saat trafiğe kapalı kalacak.

Anadolu Otoyolu'nda Bolu Dağı geçişinin İstanbul istikameti bakım onarıma alındı. Yürütülen çalışmalar nedeniyle ulaşım Abant Kavşağı'ndan itibaren kapandı. Sürücüler, Karayolları ekipleri tarafından yol üzerinde bulunan ışıklı uyarı tabelaları ile Abant Kavşağı'ndan D-100 kara yoluna yönlendiriliyor.

Abant gişelerinde yola konulan dubalar ile D-100 kara yoluna yönlendirilen araçlar, Kaynaşlı gişelerinden yeniden otoyola girebilecek.

BU GECE TRAFİĞE AÇILACAK

Ulaşımın, Karayolları ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından saat 22.00'de yeniden normale dönmesi planlanıyor. Otoyolun, İstanbul-Ankara istikametinde ise ulaşım normal olarak sağlanmaya devam ediyor.

https://twitter.com/KarayollariGM/status/1726698035499962461

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...