Tgrt Haber

Yolcu gibi girdi, sürünerek çaldı: Hırsızlık anı kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 May 2022 13:43 - Güncelleme : 30 May 2022 13:47
Yolcu gibi girdi, sürünerek çaldı: Hırsızlık anı kamerada
İstanbul,Küçükçekmece,Hırsız,Minibüs

İstanbul’da minibüse yolcu olarak binen bir kişi, tüm yolcular ve sürücü indikten sonra aracın içinde sürünerek bütün paraları çaldı. Hırsızlık anı aracın içinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Küçükçekmece’de Gültepe Mahallesi’nde bulunan bir minibüs durağında meydana gelen olayda, bir kişi Arif Macit’in kullandığı minibüse yolcu gibi bindikten sonra arka koltuğa geçti.

Hırsız, son durağa kadar arka koltukta saklandı. Sürücü Arif Macit aracı son durakta park ettikten sonra kapıyı kapatıp dışarı çıktı. Şüpheli ise kimsenin kalmadığını görünce sürünerek paraların olduğu kasaya doğru dışarıdan gözükmemek için sürünerek gitti.

PARALARI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

Kasadaki tüm parayı çalan hırsız, kapıyı açıp kayıplara karıştı. Sırası geldiğinde minibüse gelen sürücü Macit, paraların olmadığını fark etti. Karakola giden Macit, şikayetçi oldu. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Sefaköy Polis Merkezi Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Saatlerce güvenlik kamerası izleyen ekipler, kimliğini tespit ettikleri şüphelinin 25 yaşındaki Hakkı A’nın olduğunu belirledi. Ekipler, şüpheliyi bulunduğu adreste yakalayarak gözaltına aldı.

Karakolda suçunu itiraf eden hırsızın 4 farklı suçtan dosyası olduğu belirlenirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Küçükçekmece Adliyesindeki mahkemede ifadesi alınan Hakkı A, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...