Tgrt Haber

Yolcu otobüsünde şüpheli şahsın karnından 1 kilo 134 gram afyon sakızı çıktı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Kasım 2023 09:33 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 09:38
Yolcu otobüsünde şüpheli şahsın karnından 1 kilo 134 gram afyon sakızı çıktı
Erzurum,Aydın,uyuşturucu

Jandarma ve polisin uyuşturucuyla mücadelesi sürüyor. Erzurum’da bir yolcu otobüsünde seyahat eden şahsın karnından 1 kilo 134 gram çıktı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonda bir şahsın karnından 1 kilo 134 gram Afyon Sakızı maddesi çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 13.11.2023 tarihinde tespit edilen yolcu otobüsünde durumlarından şüphelenilerek uyuşturucu madde yutmuş olabileceği değerlendirilen ve İlimiz Şehir Hastanesinde iç beden muayenesi yaptırılan S.A. (2006 doğumlu) isimli şahıstan toplam 1 kg 134 gram Afyon Sakızı maddesi ele geçirilmiş, konuyla ilgili adli mercilere sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı, kullanımı ve nakli ile ilgili mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.”

Aydın'da uyuşturucu madde kullanan 13 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN’DA 13 GÖZALTI

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde uyuşturucu satıcısı ile birlikte satış yapılan toplam 13 kişi yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahsa yönelik koordineli çalışmalar aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Kuşadası ilçesinde Ö.A.E. isimli şüphelinin ikametinde ve eklentilerinde yapılan aramada 1 adet kurusıkı gaz tabancası, 1 adet esrar öğütme aparatı, 1 adet cep telefonu ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ayrıca şüphelinin, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde farklı tarihlerde uyuşturucu madde sattığı 12 şüpheli de yakalanırken, yapılan testlerde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan 13 şüpheli hakkında adli süreç devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...