Tgrt Haber

Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilen yardımın üzerinde yazanlar duygulandırdı: Bizim de yüreklerimiz yıkıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2023 17:39 - Güncelleme : 12 Şubat 2023 18:33
Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilen yardımın üzerinde yazanlar duygulandırdı: Bizim de yüreklerimiz yıkıldı
Yunanistan,Deprem,Türkiye,Kahramanmaraş,Son dakika,Deprem bölgesi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerin ardından birçok ülkeden Türkiye’ye yardım geldi ve gelmeye de devam ediyor. Meis Adası’ndan gönderilen yardımın üzerine yazılan notta yer alan “Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı” ifadelerini görenler duygulandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinde saatler geçtikçe acı bilanço ağırlaşıyor. Türkiye'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin üstünden günler geçmesine rağmen umutlar halen tükenmiş değil... 

Depremin ardından birçok ülkeden Türkiye'ye yardım gönderildi ve gönderilmeye de devam ediyor. Yunan adalarından Meis Adası’ndan Türkiye’ye gönderilen yardım kolilerinden birinin üzerine yazılan not okuyanları duygulandırdı.

"SİZİN EVLERİNİZLE BERABER BİZİM DE YÜREKLERİMİZ YIKILDI"

Kaş Kaymakamlığı sosyal medya hesabı üzerinden Yunanistan'ın Meis Adası'ndan Türkiye'ye gönderilen yardım kolilerinin fotoğraflarını paylaştı. Kolilerin üzerindeki notta ise, "Sevgili komşu. Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı. Aynı toprağı, aynı havayı, aynı güneşi paylaştığımız kardeşlerimize elimizden ne geliyorsa. Meis halkı" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

"GÜZEL YÜREKLİ MEİS HALKINA TEŞEKKÜRLER"

Kaş Kaymakamlığı ise sosyal medya üzerinden Meis halkına, "Ülkemizde meydana gelen deprem dolayısıyla zarar gören halkımıza yardım etmek isteyen güzel yürekli Meis halkına teşekkürler" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...