Tgrt Haber

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Medya Söyleşileri heyecanı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
08 May 2024 19:40 - Güncelleme : 08 May 2024 20:02
Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Medya Söyleşileri heyecanı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi, "Medya Söyleşileri" adlı programda, ulusal basının önde gelen kuruluşlarını ağırladı. Sinema ve Dijital Medya Topluluğu ve Medya Akademisi Derneği (MAKDER) işbirliğiyle düzenlenen panelde, gazeteciler tecrübelerini ve sektörün güncel durumunu öğrencilerle paylaştı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri profesyonel gazetecilerle buluştu. 'Medya Söyleşileri' programında sektörden isimler, İletişim Fakültesi'nin Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte saha deneyimlerini ve öğrencilerin pratikte karşılaşabilecekleri sorunları aktardı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Medya Söyleşileri heyecanı! - 1. Resim

TECRÜBE AKTARIMI YAPTILAR

Programa, tgrthaber.com editörlerinden Yusuf Özgür Bülbül, Tv100.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Haber Editörü Müge Yücetürk, Milat Gazetesi Ekonomi Müdürü Fırat İpek ve İletişim Uzmanı-Doktorant Zuhal Sönmezer öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Medya Söyleşileri heyecanı! - 2. Resim

Söyleşinin açılış konuşmasını, MAKDER Genel Başkanı Selçuk Taşdemir yaptı. Yaklaşık 3 saat süren panelin sonunda öğrenciler, sorularla programı zenginleştirdi. Etkinlik sonunda, katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Programa; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Gazetecilik Bölümünden Prof. Dr. Selami Özsoy, Sinema ve Dijital Medya Başkanı Ertuğrul Malkoç, kulüp yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emre Ergamalıoğlu 9 Mayıs 2024 15:55

Başarılı çalışmalar

Sonraki Haber Yükleniyor...